Melawat Rumah Raja Bomoh

Assalamualaikum dan Salam 1 Dunia... Kini operasi mencari MH370 telah memasuki fasa baru dimana PM kita telah mengesahkan pesawat MH370 masih lagi di udara pada jam 8.11 pagi pada hari kehilangannya iaitu pada 8 Mac 2014. Pesawat itu dikatakan telah dilaporkan berada pada 200 batu nautika di utara Pulau Pinang. Tetapi siasat menyeluruh akan dilakukan untuk ketahui arah pesawat itu pergi sama ada ke utara atau ke selatan. Siasatan tidak menolak kemungkinan bahawa MH370. Apa pun kita berharap semua yang berada di dalam pesawat MH370 masih selamat. Bersama kita berdoa agar semuanya dalam keadaan baik.

Berbalik kepada tajuk entri ini, zumal nak sharekan dari mana datangnya Raja Bomoh yang mendapat liputan media sosial setelah mengadakan upacara ritual di KLIA baru-baru ini untuk mengesan pesawat MH370. Setelah melihat laman Oh Media baru zumal tahu bomoh ini tinggal di Tapah, Perak. Kediaman bomoh ini diberi nama Istana Gemilang. Wah raja bomoh ada istana. Semalam raja bomoh ini menggemparkan negara apabila ingin menampar menteri kerana memberi komen tentang upacara ritual yang dilakukan oleh raja bomoh ini. Zumal kongsikan gambar 'istana' raja bomoh untuk tatapan anda. Sumber Oh Media!

Comments

 1. Siap ada tugu meriam dan 1 Malaysia lagi

  ReplyDelete
 2. Woowww rumah dia ... Mewah nyerr..
  Maklumler RAJA BOMOH katakan ...huhuhuhu...

  ReplyDelete
 3. Siap tulis ISTANA tu kat sebelah pagar tu huhuhuhu..Kaya nyerr diaaa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Maklum la 'raja' kenalah tinggal dalam 'istana'

   Delete
 4. bukan main rumah.. kononny banyak ahli politik dia dah "tolong".. patutla..

  ReplyDelete
 5. Fuhh siap ada istana ni.. mmg raja lah.. :D

  ReplyDelete
 6. Yang special kenderaan dia tikar terbang :)

  ReplyDelete
 7. PERNIKAHAN DI THAILAND / SIAM / POLIGAMI
  menawarkan pakej pernikahan di Thailand SERENDAH RM1,500( PROMOSI BOOKING 1 BULAN AWAL ). Ini adalah termasuk: 1) Kos pengangkutan pergi dan balik DI THAILAND. 2) Kos penginapan untuk pasangan. 3) Dokumen lengkap termasuk video dan gambar. 4) Bayaran kepada Majlis Agama Islam Songkhla/Patthalung. 5) Bayaran kepada Imam Jurunikah (Qadhi). 6) Bayaran kepada 2 orang saksi jurunikah (Naib Qadhi). 7) Khidmat nasihat daftar nikah luar negara.
  CALL 0133311606 / 0333745230

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts