Saat Indah Bersamamu


Assalamualaikum dan Salam 1 Dunia buat semua... Hari nie zumal cuti. Petang pulak hujan renyai-renyai. Sambil menonton TV zumal nikmati petang yang indah bersama Lipton. Segar hariku.

Sejak daripada arwah tok wan ada lagi, kami sekeluarga setia bersama Lipton. Selain teh Lipton uncang, kadang2 zumal minum Teh Lipton yang perisa strawberry tu. Sedap sangat. Kalau pagi2 sudah tentu zumal nikmati Teh tarik Lipton. Indah nikmati hari bersama Lipton.

Anda tahu, Lipton bersama-sama dengan Rainforest Alliance untuk melindungi alam sekitar serta memastikan petani-petani teh mempunyai persekitaran pekerjaan dan taraf kehidupan yang lebih baik. Kini 50% Teh Lipton Yellow Label dihasilkan daripada ladang-ladang teh yang telah diperakui. Sila layari laman web www.liptonforthefuture.com untuk maklumat lanjut mengenai usahasama Lipton dengan Rainforest Alliance.


Kepada kawan2 yang nak menang hadiah yang awesome daripada Lipton jom share #myliptonmoment kat instagram. Nak tahu cara nak sertai <<KLIK SINI>>

Comments

Post a Comment

Popular Posts