PREVIEW BIOTECH GLOBAL SDN BHD

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Semalam rakan Zumal saudara Fauzi menjemput Zumal untuk ke majlis preview sebuah syarikat jualan langsung iaitu BioTech Global Sdn Bhd.

Majlis diadakan berdekatan dengan rumah Zumal, dan Alhamdulillah Zumal berjaya menghadirkan diri. Zumal pada mulanya memang nak tutup mata kalau ada yang memperkenalkan apa-apa peluang perniagaan berkaitan jualan langsung nie. Takut sejarah berulang. Tapi kerana rakan Zumal bersungguh-sungguh jadi Zumal pun naik segan. 

Perniagaan jualan langsung dan jualan bertingkat nie selalu tak kekal lama. Nak buat boleh tapi kena bersungguh la. Insha Allah boleh berjaya. Bila kita dah nampak hasil jangan pula diboroskan tapi mulakan langkah untuk bina backup program untuk masa depan kita. Mesti boleh.

BioTech Global Sdn Bhd ini berpengkalan di Johor dan mempunyai cawangan di Kuala Lumpur. Syarikat masih baru tapi mempunyai rangkaian produk bermutu tinggi dan bertaraf GMP. Apa yang buat Zumal berminat adalah produknya ada kebaikan untuk Zumal lagipun ianya mempunyai pengesahan KKM dan Halal Jakim.


Konsep yang dibawa oleh syarikat ini juga amat baik dari syarikat-syarikat jualan langsung yang pernah Zumal ikuti. Kalau korang ingin tahu tentang produk syarikat ini boleh la terjah DI SINI. Dekat link tu korang boleh tahu tentang keistimewaan produk dan harga jualannya. Itulah adalah blog Zumal bukannya laman rasmi syarikat yer. Kalau berminat boleh la hubungi Zumal. Terima kasih kerana sudi membaca.

Comments

 1. Good Luck Awak...

  ReplyDelete
 2. berniaga ni luas konteknya semoga berjaya..

  ReplyDelete
 3. berhati2 taw. jgn tersilap langkah.

  ReplyDelete
 4. Nak berjaya dalam perniagaan - MLM terutamanya perlu ada usaha dan doa kepada Allah tanpa putus asa. Itulah yang saya praktikkan dalam perniagaan Shaklee saya.

  ReplyDelete
 5. In shaa Allah. dgn usaha pasti berjaya.. Semoga terus sukses.. :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts