D'KAWI CHOCOLATE HUT

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Semalam semasa menjejakkan kaki di Bazaar Aidilfitri Taman Sena Indah Zumal terserempak booth jualan D'kawi Chocolate Hut. Sebagai peminat setia makanan berasaskan coklat sudah pasti Zumal singgah.


Sungguh tak percaya harga yang ditawarkan cukup murah. Nak tahu? Korang kena pergi sendiri. D'kawi Chocolate Hut merupakan syarikat pengeluar coklat 100% bumiputera Muslim di Malaysia. Siapa pernah ke Langkawi mesti pernah jumpa coklat nie. Dulu Zumal pernah juga membeli coklat keluaran D'kawi di Stesen Petronas, kini D'kawi turut dijual di outlet Agro Bazaar seluruh negara.


Semalam Zumal beli Lagenda Bar Almond dan Combat Crispy. Rasanya cukup sedap terutama bagi produk Combat Crispy yang memang rangup dan menyelerakan. D'kawi turut menawarkan khidmat OEM (original equipment manufacturering), chocolate printing, hadiah perkahwinan, hamper dan hampir kesemua produk berasaskan coklat.


Apa tunggu lagi dapatkan coklat D'kawi di pasaran sekarang. Bagi peminat coklat, mesti dapatkan pastinya korang tertawan. Untuk update terkini korang boleh rujuk di Facebook mereka DI SINI.


D'kawi Chocolate Hut 
(AS0215903-M)
No. 93, Jalan Siakap 1
02000 Kuala Perlis
Perlis, Malaysia.
Tel: 017.490.2822


Comments

  1. jaoh naoo nak ke sana tu zumall
    tapi bestnye kalau ade kt area sini

    ReplyDelete
  2. Yeah!! makin banyak dah produk coklat keluaran Muslim dan bumiputera... Ada yang sedap dan best.. Nanti nak try yg nie pula..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts