SIMPAN EMAS BERMULA RM10


Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa buat semua. Korang dah simpan emas? Mahal nak simpan emas? Memang tak dinafikan emas ni trend harganya sentiasa menaik kalau turun pun tak banyak dan tak lama. Kita perlu menyimpan emas kerana emas adalah aset kalis inflasi. Kadar kenaikan emas adalah 20 hingga 28% setahun. Banyak juga tu. Tapi kena simpan dalam jangka masa panjang nampak hasilnya. Kita perlu simpan emas kerana nilai mata wang kita tak stabil. Tengoklah selepas bahana Covid-19 berapa banyak negara yang bungkus. Nilai mata wang tiada jaminan untuk kukuh sebab itulah lebih baik kita pilih menyimpan emas. Ada juga aset lain yang tak jatuh harga seperti tanah dan rumah yang sentiasa menaik harganya saban tahun tapi kalau modal ciput tak mampu nak beli tanah atau rumah! Tapi bukankah emas pun mahal? Yup, emas memanglah mahal tapi kini kita boleh beli emas online. Kalau emas fizikal kita kena beli sekurang-kurangnya 1 gram. Harganya sekarang lebih kurang dalam RM277 segram maybe tak semua mampu keluarkan modal sebanyak tu kan?

BELI EMAS RM10


Jangan terkejut kalau Zumal katakan dengan RM10 pun korang dah boleh beli emas. Walaupun secara online tapi korang boleh beli sikit-sikit bila cukup beratnya korang bolehlah tukarkan dengan emas fizikal. Zumal beli emas dengan Quantum Metal. Zumal pun bermula dengan hanya RM10 jer.

KENAPA QUANTUM METAL?

Kenapa Zumal beli emas dengan Quantum Metal? Sebabnya Quantum Metal ni adalah salah satu pengedar jongkong emas di Malaysia sejak tahun 2012. Quantum Metal merupakan pembekal emas kepada bank-bank tempatan seperti Affin Bank dan Bank Muamalat. Selain itu Quantum Metal turut menjalankan kerjasama dengan Ar Rahnu TEKUN dan Angkasa. Jadi Zumal tak risau tentang keselamatan pelaburan Zumal di Quantum Metal. Kepada korang yang turun berminat untuk membeli emas dengan Quantum Metal boleh la KLIK SINI dan untuk  

Comments

Post a Comment