MENJADI DROPSHIP SAWANAH

Assalamualaikum dan Salam Sehati Sejiwa semua. Pada bulan Mei lepas Zumal telah sertai sebuah syarikat yang mengeluarkan produk minuman dan penjagaan diri iaitu Sawanah Sdn Bhd disamping pelaburan emas di QM. Sebabnya emas tu pelaburan jangka panjang jadi untuk tunai harian Zumal menjadi dropship Sawanah. Ianya syarikat bumiputera Islam yang Zumal lihat ianya konsisten sejak beberapa tahun ini. Oleh itu jika Zumal sertai tiadalah risiko besar lagi pun sebagai dropship Zumal tak perlu modal untuk beli stok.




𝐒𝐄𝐉𝐀𝐊 𝐉𝐀𝐃𝐈 𝐃𝐑𝐎𝐏𝐒𝐇𝐈𝐏 𝐍𝐈 𝐓𝐈𝐀𝐏 𝐁𝐔𝐋𝐀𝐍 𝐁𝐎𝐋𝐄𝐇 𝐒𝐏𝐄𝐍𝐃 𝐁𝐄𝐋𝐈 𝐄𝐌𝐀𝐒 

Zumal sekarang tambah pelaburan QM dengan pendapatan di Sawanah ini. Alhamdulillah. Walaupun kebanyakan dropship adalah wanita tapi apa salahnya Zumal cuba. Wanita pasti suka emas kan? Wanita mana tak suka emas. Tapi sebagai suri rumah yang tiada pendapatan sendiri, agak ralat kalau semua yang korang nak kena minta dengan suami. Jadi dengan peluang jadi dropship ini, ambillah peluang macam Zumal buat. Pendapatan hasil dari dropship ni Zumal konsisten boleh dapat RM 500-1000 sebulan, dapat beli gold di QM setiap bulan. Best tak??? Sure best! 

Kenapa perlu jadi dropship Sawanah ni??? Sebabnya:

+ Tak perlu modal. 

+ Tak perlu simpan stok dan pos. 

+ Group support dan business coaching.

+ Bahan marketing disediakan.

+ Produk mudah jual & repeat order tinggi. 

+ Produk dikenali. 

+ Sistem mudah & untung berganda.

+ Bonus & reward dari HQ 


Nak Zumal bantu korang selesaikan masalah kewangan dengan bisnes Sawanah Koko?


Terbuka kepada Student/Surirumah/yang dibuang kerja/Menganggur dll lagi.


NAK  ke NAK ??? Kalau nak, tengok link di bawah ni kemudian tekan tau 


Link web side sawanah katalog dan untuk order 

https://order.sawanah.my/?m=M001155


Link daftar utuk dapat harga ahli @ nak jadi drophip 

https://register.sawanah.my/?m=M001155


#GulaRendahKalori 

#MinumanGayaHidupSihat 

#KokoKawBetulBetulWow 

#PencarianDropshipSawanah

Comments

  1. semoga terus sukses bro....saya tumpang gembira dan produk sawanah macam best jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih bro Hanafi. Semoga bro juga terus sukses. Jomlah try dropship sawanah, free jer.

      Delete

Post a Comment