PLATINUM CHARTERS PERKHIDMATAN SEWA KAPAL LAYAR MEWAH DI PORT DICKSON

PLATINUM CHARTERS PERKHIDMATAN SEWA KAPAL LAYAR MEWAH DI PORT DICKSON

Assalamualaikum semua. Jumpa lagi dalam catatan blog Dunia Zumal ini. Kali ini Zumal review tentang Perkhidmatan Sewa Kapal Layar Mewah di Port Dickson oleh PLATINUM CHARTERS SDN. BHD. Anda semua pernah idamkan pelayaran di atas Kapal Layar Mewah, inilah masanya!

PLATINUM CHARTERS yang terletak di Port Dickson, Negeri Sembilan, menyediakan kapal layar mewah untuk disewa, dengan setiap kapal layar direka bentuk secara unik daripada kemudahan dalaman ke atas kapal, permainan air dan perkhidmatan yang sempurna.

Pilihan terbuka kepada anda sama ada anda berminat dengan kapal layar bermotor, bot catamaran, power cat, kapal pesta atau bot nelayan mewah, PLATINUM CHARTERS mampu memenuhi padanan yang diperlukan dan melebihi jangkaan dengan pengalaman menyewa kapal layar yang tidak dapat dilupakan.

Perkhidmatan sewa khas yang sesuai di perairan Malaysia, untuk percutian hujung minggu atau pengalaman percutian belayar, majlis perkahwinan atau majlis berbulan madu, acara perniagaan atau mesyuarat, atau day cruise atau pun sunset cruise.

PLATINUM CHARTERS, ENCIK PATRICK THESEIRA MENGALU-ALUKAN SEMUAEncik Patrick Theseira mengalu-alukan semua orang di atas kapal PLATINUM CHARTERS. PLATINUM CHARTERS yang diketuai oleh En. Patrick Theseira adalah pilihan utama untuk tempahan kapal layar yang memastikan semua permintaan pelanggan dapat direalisasikan. Beliau yang  menceburi bidang penyewaan kapal layar ini setelah menamatkan kerjaya di National Carrier Malaysia Airlines, En. Patrick Theseira merasakan ia lebih menggembirakan apabila dapat melihat wajah gembira pelanggan setelah berpuas hati  dengan perkhidmatan.

Perkhidmatan PLATINUM CHARTERS kini meliputi Port Dickson, Pulau Langkawi, Pulau Pinang, Pelabuhan Klang, Kuala Rompin, Pulau Pangkor, dan Pulau Redang serta lokasi terbaru di Puteri Harbour.

Jika anda mencari sesuatu yang unik, mereka juga mempunyai DICKSON DRAGON, pelayaran harian dari Port Dickson Marina, Negeri Sembilan dan BROOKLYN CRUISE, beroperasi dari Senibong Cove Marina, Johor Bahru.

Manakala Makanan & Minuman boleh disusun mengikut menu dan diet istimewa mereka (jika ada), dari makan tengah hari hingga makan malam, minum petang hingga sarapan pagi dan sarapan lewat pagi.

Untuk tempahan atau pertanyaan, sila hubungi PLATINUM CHARTERS di butiran yang dinyatakan di bawah:-


Alamat:
Platinum Charters Sdn Bhd
129, Jalan PDV2, PD Villa, 
Teluk Kemang, 
71050 Port Dickson, 
Negeri Sembilan.

Telefon: +60122983533

Email: Enquiry

Website: Platinum Charters

Facebook:  Platinum Charters

DICKSON DRAGONDICKSON DRAGON diuruskan oleh PLATINUM CHARTERS, ianya boleh memuatkan kira-kira 80 orang setiap perjalanan, dengan berbilang perjalanan setiap hari.  DICKSON DRAGON berlepas dari 3 lokasi, PD Marina, Jeti Lexis Hibiscus dan Admiral Marina & Leisure Club.  Dibuka setiap hari, kepada pelanggan awam atau swasta, untuk pelayaran petang dan matahari terbenam (sehingga 3 jam dengan Spread Buffet BBQ).


Nikmati makanan dan minuman anda sambil melihat ke laut lepas, sambil menunggu matahari terbenam, tersedia kepada anda menu ala-carte atau anda boleh meminta mereka menyediakan hidangan istimewa, ianya boleh diaturkan oleh pasukan PLATINUM CHARTERS .

Untuk tempahan atau pertanyaan, sila hubungi DICKSON DRAGON di butiran yang dinyatakan di bawah:-

Alamat: PD Marina

Telefon: +60129008200

Email: Enquiry

Website:  Platinum Charters / Dickson Dragon

Facebook:  Dickson Dragon

 
VIDEO REVIEW oleh DURIANKIMCHI Penjelasan oleh PLATINUM CHARTERS, Encik Patrick Theseira

BROOKLYN CRUISE

Turut diuruskan oleh PLATINUM CHARTERSBROOKLYN CRUISE dikenali sebagai mini Dickson Dragon dengan kapasiti maksimum 10 orang setiap perjalanan.  Beroperasi dari Senibong Cove, Johor Bahru dengan pelepasan setiap hari pada jam 4.15 petang, 5.30 petang, 6.45 petang selama 1 jam atau 30 minit pelayaran.  Makanan dan minuman di luar dibenarkan tetapi hanya yang bebas daripada daging babi sahaja dibenarkan.  Karaoke Bluetooth mudah alih dibenarkan untuk sewaan peribadi sahaja.

Nikmati hidangan makan malam peribadi dengan keluarga, rakan atau rakan sekerja anda semasa makan malam bbq, belayar di sekitar teluk, melihat matahari terbenam dan angin laut yang menenangkan.  Dan jika anda ingin membuat BBQ, PLATINUM CHARTERS akan sediakannya dengan caj yang minimum.

Untuk tempahan atau pertanyaan, sila hubungi BROOKLYN CRUISE di butiran yang dinyatakan di bawah:-

Alamat: Senibong Cove JB

Telefon: +60129008200

Email:   Enquiry

Website:  Platinum Charters

Facebook:  Brooklyn Cruise

Instagram: Brooklyn Cruise

Comments

Post a Comment

Popular Posts