Kedai Komputer Terbaik di Petaling Jaya

Adakah anda sedang mencari kedai komputer yang terbaik di Petaling Jaya? Sebaiknya anda mencari kedai komputer yang boleh dipercayai untuk membaiki komputer anda. Hal ini adalah kerana kedai komputer yang bereputasi baik dapat menyelesaikan masalah komputer anda dengan lebih cekap supaya anda tidak perlu membazirkan banyak masa untuk membaiki komputer anda.

Servis yang Ditawarkan oleh Geld Technologies termasuk:Pasukan mereka boleh membantu anda membaiki laptop ataupun PC yang bermasalah. Tak kira apa brand laptop atau komputer anda sama ada Acer, HP, Alienware, Asus dan sebagainya, syarikat ini mempunyai keyakinan untuk membaiki laptop dan menyelesaikan masalah komputer anda. 


Selain daripada laptop dan komputer, mereka juga boleh membantu anda membaiki iPad yang rosak. Mereka dapat membantu anda dengan masalah iPad seperti mengganti screen LCD yang rosak, tukar bateri yang cepat habis, dan sebagainya.


Mereka sedia untuk membaiki komputer anda yang slow dengan menukar Hard Disk Drive (HDD) kepada Solid State Drive (SSD) supaya komputer anda lebih pantas.

Kenapa Anda Haruslah Memilih Servis Baiki Komputer Oleh Geld Technologies? 

 • Kakitangan yang Berpengalaman dan Mesra

Pasukan juruteknik komputer mereka telah bekerja dalam industri ini untuk bertahun-tahun, oleh itu mereka mempunyai pengalaman dalam pelbagai isu komputer dan bagaimana untuk membaiki komputer tersebut. Selain itu, mereka juga amat mesra dan sabar untuk menerangkan isu komputer dan bagaimana mereka akan membaiki komputer kepada pelanggan sebelum memberikan sebut harga untuk servis komputer.


 • Harga yang Berpatutan

Mereka menawarkan harga baiki komputer yang berpatutan dengan servis yang berkualiti. 


 • Penggunaan Bahan Ganti Komputer yang Serasi

Mereka hanya menggunakan komponen komputer yang berkualiti untuk membaiki atau upgrade komputer pelanggan mereka. Pengalaman mereka yang bertahun-tahun dalam industri ini membolehkan mereka berjaya mencari bahan ganti yang serasi dengan komputer anda dengan mudah dan lebih murah.


Adakah anda sedang mencari kedai komputer yang terbaik di Petaling Jaya atau Lembah Klang? Hubungilah pasukan mereka melalui emel atau telefon hari ini.

Telefon: 016-666-9438 

E-mel: info@computerrepair.com.my

Kawasan servis komputer: Lokasi di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor


Comments

 1. sy tgh plan nak.cari pc... nk buat keje2 doc... pakai laptop agak leceh...

  ReplyDelete
 2. p/s apa.khabar zumal? sihat ke?

  ReplyDelete
 3. While some plumber near me issues may tempt a do-it-yourself approach, there are limitations. Knowing when to call in a professional ensures the job is done right the first time.

  ReplyDelete
 4. comel sungguh gambar kucing kat header tu..

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts