DI AKHIR ZAMAN

Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Di pagi Khamis yang mulia ini Zumal ada sedikit perkongsian agar kita sebagai manusia bersedia menghadapi fitnah-fitnah besar di akhir zaman. Perkongsian Zumal dalam bentuk ceramah yang disampaikan oleh Ustaz Auni Mohamad.Dalam ceramah tadi telah ustaz menerangkan beberapa projek besar kuasa besar dunia yang boleh mengelirukan kita yang tidak mengetahuinya dan mungkin iman kita sendiri boleh tergugat. 

Setelah Zumal dengar ceramah itu Zumal telah mengkaji kebenaran apa yang diperkatakan oleh Ustaz, berikut adalah video tentang projek NASA yang diperkatakan itu. Sama-sama lah kita bersedia agar kita tidak terpedaya oleh tipu helah yang mungkin bukan sekarang ini tapi pada masa depan yang belum kita tahu. Kita sendiri tak pasti tujuan sebenar mereka.
Adakah anda percaya penciptaan ini untuk menghalang bencana? Mungkin ia digunakan untuk menghalang tapi ia juga boleh menghasilkannya. Semoga kita semua persiapkan diri untuk sesuatu yang besar dihadapan kita. Apa pun ini adalah pendapat peribadi Zumal tanpa sebarang pengaruh mana-mana pihak. Sekian.

Comments

 1. takutkan zumal..apa2 tguhkan iman kita dan jgn pernah lalai dengan dunia yg sementara ini

  ReplyDelete
 2. Cheq pernah dengar juga pasai isu haarp tu dulu, risau juga..😓

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ya kita risau ianya disalahguna oleh mereka yang memang kita tahu tak berapa nak baik tu

   Delete
 3. musuh2 islam sanggup buat apa shj demi mencapai matlamat songsang mereka

  ReplyDelete
  Replies
  1. Semoga kita semua terpelihara daripada perkara-perkara buruk. Aamiin....

   Delete
 4. Kuatkan keyakinan terhadap agama Allah. Dengan mengingati Allah memperdalami ajaran agama ..lakukan suruhan agama inshaAllah, Allah mendengar doa kita dari ancaman kejahatan..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Diharapkan begitulah kepada semua umat Islam. Insha Allah, Aamiin...

   Delete

Post a Comment

Popular Posts